clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

24.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Izdaje podatke i javne isprave iz katastarskog operata (izvodi, prijepisi, potvrde i uvjerenja) na zahtjev stranaka i tijela javne vlasti, izrađuje nacrte uvjerenja o promjenama upisanih podataka u katastarskom operatu te priprema podatke iz katastarskog operata po različitim upitima. Elektroničkim putem otprema akte za čije je rješavanje zadužen.         
- Unosi i kontrolira grafičke podatke iz geodetskih elaborata i posebnih geodetskih podloga te provodi promjene u digitalnom katastarskom planu.          
- Postupa po obavijesti sudova i drugih tijela javne vlasti te provodi promjene u katastarskom operatu u neupravnom postupku.       
- Priprema podatke za postupke koji se vode pred zemljišno-knjižnim odjelom nadležnog općinskog suda, prijavljuje probleme i ukazuje na nedostatke aplikativnih rješenja, izrađuje potrebna izvješća i evidencije te obavlja i druge poslove koji mu se odrede
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta –1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto.