clanak False

Održan 126. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

19.05.2023.
Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i ove godine organizirala je svoj, 126. po redu, Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, koji se održao 18. i 19. svibnja 2023. godine u hotelu Olympia i hotelu Olympia Sky u Vodicama, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske.

Kongres je imao međunarodni karakter te je tijekom dva dana održavanja, okupio gotovo 400 sudionika iz svih segmenata hrvatskog zdravstvenog sustava, zdravstvene i IT industrije, lokalne i regionalne samouprave i medija, kao i goste iz Europe te iz regije. Tijekom Kongresa obradile su se 27 aktualne teme te su se održala 2 okrugla stola, relevantna za efikasniji i uspješniji rad, komunikaciju i suradnju u zdravstvu, a također je održan i razgovor na temu plana primjene i provedbe reformskih mjera u hrvatskom zdravstvu s ministrom zdravstva RH.

U mnoštvu izlaganja, održan je i Okrugli stol „Provedba reforme zdravstva“, na kojem su sudjelovali Lora Vidović (Grad Zagreb), Lucian Vukelić (HZZO), Tomislav Dulibić (MiZ), Renata Sabljar-Dračevac (HR sabor), Branko Kolarić (NZJZ A.Štampar), Mato Devčić (OB Koprivnica), Marko Rađa (DZ SDŽ), Ante Mihanović (Ljekarna SDŽ) i Krešimir Božić (ZHM KKŽ).


Više o održanom 126. Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske molimo pročitajte ovdje


 

Aktualnosti/događanja