clanak False

Obavijest o manifestaciji "Adventski ceker u Supernovi"

01.12.2023.
Grad Zagreb organizira prigodnu, blagdansku, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Adventski ceker u Supernovi“ od 20. do 24. prosinca 2023. godine, u zatvorenom prostoru unutar objekta shopping centra Supernova Zagreb - Buzin, Av. Većeslava Holjevca 62, 10010, Buzin.
Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače sa sjedištem u Gradu Zagrebu te ekološke poljoprivredne proizvođače i proizvođače korisnike oznake „Plavi ceker“ s područja Republike Hrvatske koji se žele predstaviti sa svojim proizvodima na manifestaciji da se prijave za sudjelovanje najkasnije do 12. prosinca 2023. godine slanjem ispunjene prijavnice na e-mail geos@zagreb.hr.
Obrazac prijavnice se nalazi ovdje.
Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače, a zbog ograničenog broja izlagačkih mjesta poštivat će se redoslijed prijave.
Prilikom prijave, uz ispunjenu prijavnicu potrebno je priložiti:
1. za poljoprivredne proizvođače (sa sjedištem u Gradu Zagrebu, bez ekološkog certifikata i oznake „Plavi ceker“) - Izvadak iz Upisnika poljoprivrednika/Upisnika OPG-a ili ispis iz aplikacije „Agronet“
2. za ekološke proizvođače - važeću Potvrdnicu o ekološkoj proizvodnji ili važeću Potvrdnica o proizvodnji u prijelaznom razdoblju.
Za proizvođače korisnike oznake „Plavi ceker“ raspolažemo svim potrebnim podacima te je dovoljno naznačiti da je prijavitelj korisnik predmetne oznake. 
Po isteku roka za prijavu, sve izlagače ćemo pisanim putem (email) obavijestiti o prihvaćanju njihove prijave te dati detaljne upute vezane uz održavanje manifestacije.
 

Aktualnosti