clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2017.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove analitičke obrade i vrednovanja korištenja raspoloživih ljudskih resursa i opravdanosti zapošljavanja.  
- Sudjeluje u analizi strukture službenika i namještenika u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba, zaposlenika trgovačkih društava u izravnom i neizravnom vlasništvu Grada, ustanova i drugih pravnih osoba kojima je osnivač Grad ili trgovačko društvo u izravnom i neizravnom vlasništvu Grada kako bi se utvrdilo stvarno stanje zaposlenih te djelotvornost i učinkovitost korištenja ljudskih resursa te prati potrebe za zaposlenicima. 
- Sudjeluje u izradi izvješća na temelju analiziranih podataka te pripremi drugih materijala za potrebe gradonačelnika Grada Zagreba iz djelokruga Službe. 
- Surađuje sa službenicima drugih gradskih upravnih tijela, zaposlenicima trgovačkih društava u izravnom i neizravnom vlasništvu Grada, ustanova i drugih pravnih osoba kojima je osnivač Grad ili trgovačko društvo u izravnom i neizravnom vlasništvu Grada u svrhu prikupljanja i razmjene podataka povezanih s analizom i vrednovanjem korištenja raspoloživih ljudskih resursa i opravdanosti zapošljavanja.
 
PODACI O PLAĆI:

Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792,30 kn bruto.