clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

14.09.2017.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Sudjeluje u obavljanju složenijih analiza energetske potrošnje objekata energetske infrastrukture, javne rasvjete i rasvjete objekata gradske uprave te kontinuirano prati primjenu pozitivnih zakona, propisa i uredbi u području poboljšanja energetske učinkovitosti.                                                                
- Sudjeluje u pripremi prijedloga i studija te prijedloga mjera i projekata za poboljšanje energetske učinkovitosti u sustavu energetske infrastrukture, javne rasvjete i rasvjete objekata, usklađenju njihove provedbe, poslovima praćenja aktivnosti za učinkovitije korištenje energije.                                      
- Sudjeluje u izradi programa, analiza i proračuna troškova građenja složenih objekata energetske infrastrukture, u postupku ishođenja lokacijskih dozvola, mišljenja i potrebnih suglasnosti, organizaciji izrade glavnih i izvedbenih projekata.                                                                                                   
- Surađuje u realizaciji programa sa mjesnom samoupravom i drugim gradskim upravnim tijelima, predlaganju gradskih programa, primjeni novih tehnologija i praćenju njihove provedbe.             
- Aktivno sudjeluje na realizaciji i razvoju projekata Grada Zagreba sa Uredom razvojnih projekata Ujedinjenih naroda, ministarstvima nadležnim za gospodarstvo, graditeljstvo i prostorno uređenje te zaštitu okoliša i prirode, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, znanstvenim, financijskim i drugim institucijama u Republici Hrvatskoj te međunarodnim organizacijama na području energetske infrastrukture i javne rasvjete.                                                                
- Organizira promotivne aktivnosti u vezi rasvjete i energetske infrastrukture iz djelokruga Odsjeka, te
obavlja i druge poslove.
                
                                                                                                                                             
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792, 30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.