clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

14.09.2017.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Prati, analizira i obrađuje složena pitanja iz područja energetike, izrađuje informacije, analize i bilance o općim energetskim kretanjima i koncesijama na području Grada Zagreba.                                      
- Surađuje u izradi razvojnih dokumenata u kojima se planira potreba i način opskrbe energijom i programa za učinkovito korištenje energije.                                                                                       
- Priprema dokumentaciju za nadmetanje i zahtjeve za početak postupka javne nabave za opskrbu energijom te prijedloge programa, planova, projektnih zadataka i aktivnosti za primjene mjera energetske učinkovitosti i pripadajućih izvješća o realizaciji istih.                                           
- Surađuje u složenim poslovima izrade odgovarajućih programa, planova, izvješća i drugih stručnih materijala.
- Surađuje u utvrđivanju posebnih uvjeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građevinu u kojoj se nalazi energetski objekt za proizvodnju električne i toplinske energije i energetske objekte kogeneracije, te prati zakonodavnu i stručnu literaturu i sudjeluje na stručnim skupovima i seminarima iz područja energetike.                                                                                                      
- Brine o stručnoj dokumentaciji iz područja energetike vezano za analize i bilance o općim energetskim kretanjima na području Grada Zagreba, te s tim u vezi, kontinuirano surađuje sa nadležnim stručnim službama drugih gradskih upravnih tijela,  nadležnim tijelima državne uprave te obavlja i druge poslove po nalogu.
                
                                                                                                                                             
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.792, 30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.