clanak False

Gradonačelnik Milan Bandić primio je organizatore i sudionike VI. Ultramaratona Vukovar – Srebrenica, koji će se održati od 6. do 10. srpnja

03.07.2017.
U povodu pripreme projekta Ultramaratona u sjećanje na žrtve Vukovara i žrtve srebreničkog genocida, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi organizatore i sudionike VI. Ultramaratona Vukovar – Srebrenica, koji će se održati od 6. do 10. srpnja. 

Cilj ovog maratona je otrgnuti od zaborava žrtve srebreničkog genocida te podsjetiti javnost na sve nevino stradale u posljednjem ratu, rekao je na prijemu u Gradskoj upravi predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba Harun Omerbašić
Zahvalivši gostima što odaju počast svim žrtvama rata, gradonačelnik je dodao da će Grad Zagreb i dalje pružati potporu ovom memorijalnom projektu.

Na ovogodišnjem srpanjskom maratonu koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH, Predsjedništva BiH te gradonačelnika Grada Zagreba, sudjeluje pet maratonaca: Duško Štrbac, Elvor Rakipović, Dražen Ćućić, Goran Draksler i Zmago Horvat, a mnogi im se pridružuju na nekoj od pet dionica ultramaratona.
 

Gradske vijesti - 2017.