clanak False

Čamac za braću Sinković - poklon Grada Zagreba

Zajedno s braćom Sinković, Martinom i Valentom, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je na Jarunu krstio čamac koji im je poklonio Grad Zagreb.
07.10.2015.

Zajedno s braćom Sinković, Martinom i Valentom, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je na Jarunu krstio čamac koji je Grad Zagreb poklonio svjetskim prvacima u veslanju u dvojcu na pariće.

U ovom čamcu već smo osvojili svjetsko zlato, rekla su braća Sinković, zahvalivši se gradonačelniku na podršci koja im omogućuje bolje uvjete za treniranja i postizanje uspjeha. Nadamo se da ćemo u ovom čamcu vrhunske kvalitete koji, zajedno s opremom, vrijedi oko 20.000 eura, osvojiti zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Janeirou, jedino zlato koje nam nedostaje te time opravdati vašu podršku i ostvariti naš i san naših navijača, dodali su.

Naša je zadaća da zajedno s Veslačkim klubom omogućimo dečkima sve što im je potrebno za treniranje kako bi mogli i dalje biti najbolji u svojoj disciplini. Sretan sam i ponosan na njih i njihove uspjehe, biti svjetski prvak velika je stvar, a pogotovo kada je to netko iz ovako male zemlje kao što je naša, istaknuo je gradonačelnik.

Gradonačelnik Bandić napomenuo je i to da Grad stoji iza svih svojih sportaša koji obećavaju i postižu dobre rezultate, da podupire njihov trud i zalaganje, te da će za veslače osigurati još jedan čamac.

 

Gradske vijesti - 2015.