clanak False

Prijem za organizatore utrke "162 stube"

Ovogodišnja, osma po redu utrka 162 stube, održava se 22. veljače, sa startom u 12,00 sati, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.
14.02.2014.


Uoči utrke „162 stube“, gradonačelnik Milan Bandić primio je, sa suradnicima, u Gradskoj upravi predstavnike organizatora – Sportske udruge studenata medicine, SportMEF-a i Studentskog zbora, predvođene akademikom Davorom Miličićem, dekanom Medicinskog fakulteta. 

Ovogodišnja, osma po redu Utrka, održava se 22. veljače na trasi: Mesićeva, Grškovićeva, Rockfellerova ulica, Schlosserove stube, sa startom u 12,00 sati, ispred zgrade dekanata Medicinskog fakulteta, Šalata 3b, po prvi puta u suradnji sa Zakladom Hrvatska kuća srca, a već tradicionalno pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. 

Gradonačelnik Bandić pohvalio je inicijativu studenata za promicanjem zdravog načina života i poticanjem tjelesnih aktivnosti koje su, kako je istaknuo, vrlo važne za zdravlje, te najavio svoje sudjelovanje na Utrci. 

Dekan Miličić i predsjednica SportMEF-a Dunja Barišić zahvalili su se gradonačelniku na dugogodišnjoj suradnji i potpori projektima i akcijama na područja zdravstva iz koje je proizašla i Zaklada Hrvatska kuća srca. U svim smjernicama za preventivu kardiovaskularnih bolesti, ali i drugih bolesti, tjelesna je aktivnost na prvom mjestu, dodao je akademik Miličić, stoga mi je drago da zajedno odašiljemo tu poruku u javnost zbog dobrobiti građana.


Gradske vijesti - 2014.