clanak False

Zagrebačka/Ulica kneza Branimira (Sesvete)

27.05.2024.
Raskrižjem Zagrebačka cesta - Ulica kneza Branimira u Sesvetama biti će vrlo otežan promet od od ponedjeljka, 27. svibnja od 11,00 sati do ponedjeljka, 03. lipnja 2024. do 13:00 sati.
 
Zbog izgradnje 1. etape produžene Ulice kneza Branimira, od Zagrebačke ceste do Brestovečke, potrebno je izvesti radove na prespoju i zamjeni semaforskih uređaja i opreme koja se nalazi u samom raskrižju Zagrebačka cesta - Ulica kneza Branimira.
Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok-zapad i obrnuto jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će onemogućen.
Zabranjeno će biti prometovanje iz  Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok-jug), kao iz  Ulice kneza Branimira prema ulici Dubrava (smjer jug - zapad).


Kako bi se na predmetnom raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo obilazne pravce:
 
iz smjera istok
Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska av. – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno 
 iz smjera zapad
 Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska av. – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka.  
Posebnu pozornost molimo da obrate pješaci, s obzirom da će se u zoni gradilišta kretati povećani broj teretnih vozila i opreme.
Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumjevanja zbog mogućih poteškoća u promet.       

Privremene regulacije prometa