clanak False

Poziv na testiranje i intervju

24.06.2024.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu vježbenika/vježbenicu, sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem ili sveučilišnim integriranim prijediplomskim i diplomskim studijem ili stručnim diplomskim studijem informatičke struke, koji će se osposobljavati za obavljanje poslova višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za komunikacijske mreže u Službi za komunikacijske mreže Sektora za informacijski i komunikacijski sustav u Službi za informacijski sustav i tehničke poslove, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 12 mjeseci, objavljen u „Narodnim novinama“ broj 43 od 10. travnja 2024. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr

Testiranje kandidata koji ispunjava formalne uvjete natječaja, prijavljenih na javni natječaj, održat će se u ponedjeljak 1. srpnja 2024., u 10,00 sati, u zgradi Gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, Zagreb, prizemlje sa zapadne strane zgrade, soba 3, i to za slijedećeg kandidata:
 
 
DE16940
 
 
Kandidat koji pristupi testiranju dužan je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.
 
Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Intervju s kandidatom koji uspješno položi pisani test održat će se neposredno nakon testiranja, o čemu će kandidat biti obaviješten kada pristupi testiranju.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.