clanak False

Popisi poslovnih subjekata za nadoknadu uplaćene zakupnine i poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice

24.01.2019.

Gradonačelnik Grada Zagreba 21. prosinca 2018. donio je Zaključak o utvrđivanju Popisa poslovnih subjekata za nadoknadu uplaćene zakupnine i Popisa poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice (Službeni glasnik Grada Zagreba 1/19).

Poslovnim subjektima s popisa utvrđeni iznos nadoknade isplatit će se na poslovni račun.


Popis poslovnih subjekata za nadoknadu uplaćene zakupnine možete vidjeti ovdje.
Popis poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka možete vidjeti ovdje.

NADOPUNA 30.9.2019.

Zaključkom o izmjeni Zaključka o utvrđivanju Popisa poslovnih subjekata za nadoknadu uplaćene zakupnine i Popisa poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka za vrijeme obnove Preradovićeve ulice i Kamenite ulice koji je donio Gradonačelnik Grada Zagreba 25. rujna 2019., Popis poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka od broja 1. do 12. zamjenjuje se novim Popisom poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka od broja 1. do 13.

 Popis poslovnih subjekata za nadoknadu razlike ostvarenih prihoda/primitaka od broja 1. do 13. možete vidjeti ovdje


REZULTATI