clanak False

Pitanja i odgovori

19.04.2017.
1. Na pitanje mogu li se na Javni poziv za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i/ili radijskih programskih sadržaja od interesa za Grad Zagreb u programima nakladnika televizija ili radija za 2014., objavljen 28. srpnja 2014., prijaviti i nakladnici drugih elektroničkih medija, odnosno portali, odgovaramo kako slijedi:

Javni poziv za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i/ili radijskih programskih sadržaja od interesa za Grad Zagreb u programima nakladnika televizija ili radija za 2014., objavljen 28. srpnja 2014., namijenjen je isključivo prikupljanju prijava audiovizualnih i/ili radijskih programskih sadržaja nakladnika televizijskih i radijskih sadržaja, što će se subvencionirati iz proračuna Grada Zagreba u 2014. s pozicija Stručne službe Gradske skupštine, a u kojima se obrađuju teme u vezi s radom Gradske skupštine Grada Zagreba.

Za nakladnike elektroničkih publikacija Grad Zagreb godišnje objavljuje javni natječaj za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama. Za 2014. godinu taj je natječaj objavljen 30. svibnja 2014., a rok za podnošenje prijava bio je 15 dana.

Svi javni pozivi i natječaji koje objavljuje Grad Zagreb, objavljuju se, osim u dnevnome tisku, i na internetskim stranicama Grada Zagreba, na linku
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=61242