clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.06.2024.
Opis poslova i zadataka:
 
- Rukovodi Sektorom, usklađuje i nadzire rad unutarnjih ustrojstvenih jedinica, raspodjeljuje poslove i zadatke službenicima i daje naloge i upute za njihovo obavljanje, predlaže plan rada Sektora.
- Brine o ostvarivanju dodijeljenih ciljeva i predlaže načine za njihovo ostvarivanje. Prati obavljanje poslova i zadataka, izvješćuje pročelnika o problemima koji se javljaju u radu i predlažu njihovo rješavanje.       
- Izrađuje nacrte akata iz djelokruga Ureda što ih donose Gradska skupština i gradonačelnik Grada Zagreba, priprema stručne podloge i sudjeluje u izradi propisa iz djelokruga Sektora.
- Obavlja stručnu pripremu izrade oglednih primjeraka nacrta akata što ih donose tijela mjesne samouprave.    
- Surađuje i osigurava suradnju s trgovačkim društvima i drugim subjektima iz djelokruga Sektora, predlaže mjere, metode i postupke u vezi s izradom nacrta akata iz djelokruga Ureda što ih donose Gradska skupština i gradonačelnik Grada Zagreba, izrađuje izvješća, informacije i druge stručne materijale te obavlja i druge poslove koje mu povjeri pročelnik. 
                                                                                                                                   
 
Podaci o plaći:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 3,63 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.