clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

24.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja poslove pregleda i potvrđivanja složenijih geodetskih elaborata i posebnih geodetskih podloga, kontrolira dostavljenu imovinsko-pravnu dokumentaciju i akte prostornog uređenja, izrađuje nacrte potvrda i drugih akata.    
- Uspoređuje podatke katastarske dokumentacije i zemljišno-knjižne podatke te surađuje na poslovima poboljšanja kvalitete i usklađivanja podataka katastra i zemljišne knjige. Rješava u složenijim upravnim stvarima u provedbi geodetskih elaborata.  
- Obrađuje složenija pitanja u vezi s geodetsko-katastarskom dokumentacijom, daje upute i stručno mišljenje vezano uz postupke pregleda i potvrđivanja geodetskih elaborata i posebnih geodetskih podloga. Elektroničkim putem otprema akte za čije rješavanje je zadužen.    
- Pruža pomoć strankama u postupcima iz djelokruga Pododsjeka, po potrebi provodi terenske kontrole, izrađuje izvješća o stanju predmeta i obavlja druge poslove koji mu se odrede.          
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto.