clanak False

Nacrt prijedloga Javnog poziva o dodjeli potpora za organiziranje događanja u cilju proširenja turističke ponude na području Grada Zagreba i Parka prirode Medvednice

21.06.2024.
Poštovani/a,

Otvoreno je savjetovanje o Nacrtu prijedloga Javnog poziva o dodjeli potpora za organiziranje događanja u cilju proširenja turističke ponude na području Grada Zagreba i Parka prirode Medvednice.

Rok za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću je 30 dana, a savjetovanje je otvoreno do 20. srpnja 2024. godine, te se primjedbe i prijedlozi pristigli nakon tog dana neće uvažiti.

Opis savjetovanja: Gradska  skupština Grada Zagreba donijela je Program poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu 2024.-2030. (Službeni glasnik Grada Zagreba 14/24). Javnim pozivom o dodjeli potpora za organiziranje događanja u cilju proširenja turističke ponude na području Grada Zagreba i Parka prirode Medvednice razrađuje  se provedba Programa poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu 2024.-2030. (Službenik glasnik Grada Zagreba 14/24), u dijelu povezanim s mjerama: 4.1. Potpore poduzetnicima u razvoju održivog, otpornog i konkurentnog turizma i 4.2. Potpore razvoju poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama te se utvrđuju uvjeti, korisnici potpora, kriteriji, prihvatljivi troškovi, postupak odobravanja i dodjeljivanja potpora za organiziranje događanja u turizmu.
 
Za sudjelovanje u savjetovanju potrebno je popuniti obrazac za sudjelovanje javnosti u internetskom savjetovanju klikom na donju poveznicu.
 

Otvorena savjetovanja