clanak False

Doček olimpijaca večeras od 20 sati u zagrebačkoj zračnoj luci

12.08.2024.
Hrvatski olimpijci koji su za vikend nastupali na Olimpijskim igrama u Parizu večeras slijeću u zagrebačku zračnu luku, predvođeni hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom i taekwondoašicom Lenom Stojković.

Grad Zagreb je sukladno željama olimpijaca, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, pripremio svečani doček ispred zgrade Zračne luke dr. Franjo Tuđman, budući da većina sportaša poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već večeras nastavlja put prema svojim gradovima.

Program započinje u 20 sati, uz nastup „Zaprešić Boysa”.

Pozivamo sve navijače da večeras dođu u Zračnu luku dočekati naše srebrne olimpijske Barakude, brončanu Lenu i ostale olimpijce.

Olimpijke i olimpijce će dočekati i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnik u ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, povjerenik predsjednika RH za sport Tomislav Paškvalin te izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Danijela Blažanović, saborska zastupnica.

Za navijače će biti osigurano besplatno parkiranje od 18:00 sati na B2B parkiralištu Zračne luke (karta u prilogu).

Napominjemo i da je u zoni Zračne luke iz sigurnosnih razloga zabranjeno korištenje pirotehničkih sredstava, te baklje ispred zgrade Zračne luke nisu dopuštene.

Gradske vijesti