clanak False

Obavijest o održavanju sastanaka s predstavnicima udruga proizvođača voća, povrća, stočara, pčelara i proizvođača mlijeka

19.04.2017.

U periodu od 7. do 9. veljače 2011., u Gradskom uredu za poljoprivredu i šumarstvo, Avenija Dubrovnik 12, održat će se više sastanaka s predstavnicima proizvođačkih udruga, vezano za izrađene prijedloge poticajnih mjera u poljoprivredi, a koje će se provoditi u 2011. godini. Svi sastanci će se održavati u velikoj dvorani na trećem katu u Aveniji Dubrovnik 12.
1. S predstavnicima udruga proizvođača voća sastanak će se održati u ponedjeljak, 7. veljače 2011., s početkom u 9 sati;
2. S predstavnicima udruga proizvođača povrća sastanak će se održati u utorak, 8. veljače 2011., s početkom u 10 sati;
3. S predstavnicima udruga stočara, pčelara i proizvođača mlijeka sastanak će se održati u srijedu, 9. veljače 2011., s početkom u 10 sati.

Pozivamo predstavnike proizvođača da se odazovu ovom pozivu, te da za sastanak, u pisanom obliku, pripreme prijedloge, probleme i primjedbe, vezano uz dosadašnje oblike financiranja, kako bi se zajedničkom analizom moglo definirati kvalitetne programske dokumente za 2011. U pismenom očitovanju potrebno je obuhvatiti prijedloge vezane uz pojedinačna gospodarstva te funkcioniranje udruge.