clanak False

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću "Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza"

18.07.2018.
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je dana 9. srpnja 2018. savjetovanje sa zainteresiranom javnošću pod nazivom Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava u modalitetu privremeno otvorenog Poziva "Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza".
 
Cilj ovog savjetovanja je upoznavanje svih zainteresiranih dionika s dijelovima Uputa za prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Unapređenje infrastrukture kao potpore pružanja socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza".
 
Svrha Poziva je unapređenje infrastrukture kao potpore pružanja socijalnih usluga u zajednici kako bi se smanjio broj institucionaliziranih ranjivih skupina te omogućio njihov proces inkluzije i spriječila daljnja institucionalizacija novih korisnika
 
Savjetovanje je otvoreno do 8. kolovoza  2018., a istome je moguće pristupiti putem sljedeće poveznice: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=7958

Vijesti i aktualnosti