clanak False

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE- pripremite se na treći poziv na dostavu projektnih prijedloga

20.01.2017.

Program INTERREG EUROPE pokrenuo je informativnu kampanju u vezi s Trećim pozivom na dostavu projektnih prijedloga koji će biti otvoren u razdoblju 01. ožujka – 30. lipnja 2017. godine.

Relevantna dokumentacija je pripremljena i objavljena u svrhu pravovremene pripreme potencijalnih prijavitelja za navedeni poziv. Programski paket koji uključuje programski priručnik i obrasce za prijavu, dostupan je na sljedećoj poveznici: http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/

Također su dostupni alati za traženje partnera i ideja te stranica za pomoć u razvoju projekta koji mogu poslužiti za pripremu kvalitetnog projektnog prijedloga.

Ukoliko niste sigurni da je vaša projektna ideja relevantna za program INTERREG EUROPE, možete napraviti samoprocjenu iste na sljedećoj poveznici: http://www.interregeurope.eu/self-assessment/, kao i dobiti dodatne individualne konzultacije putem sljedećeg linka: http://www.interregeurope.eu/news-and-events/news/340/get-feedback-on-your-project-idea-in-time-for-third-call/.

Važno je napomenuti da je potrebno konzultirati sve dokumente koji se mogu preuzeti na gore navedenim poveznicama kako bi se pripremio kvalitetan projektni prijedlog.

S obzirom na navedeni rok trajanja Poziva, pozivamo vas da već sada krenete s pripremom.

Vijesti i aktualnosti