clanak False

Obavijest o pozivu Udruge Tigar 90/91 Rakitje

19.08.2022.
Udruga Tigar 90/91 Rakitje nositelj je projekta sufinanciranog iz EU Fondova pod nazivom “Zapošljavanjem žena do boljitka u lokalnoj zajednici 2“ u kojem je Grad Zagreb partner.
Udruga poziva nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i s najviše završenom srednjom školom da se prijave za posao „Pružateljica potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama“ na određeno vrijeme od šest (6) mjeseci u Zagrebu.
Udruga koja raspisuje poziv navodi da se prijave primaju zaključno s 27. 8. 2022.
Uvjete za prijavu i više o projektu možete vidjeti u Pozivu (poveznica na pdf)


07.09.2022.

Udruga Tigar 90/91 Rakitje u sklopu ESF projekta, “Zapošljavanjem žena do boljitka u lokalnoj zajednici 2“ je dana 07.09.2022. objavila drugi Javni poziv za nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i s najviše završenom srednjom školom da se prijave za posao „Pružateljica potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama“ na određeno vrijeme od šest (6) mjeseci u Zagrebu.
Udruga Tigar 90/91 Rakitje je nositelj projekta sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda pod nazivom “Zapošljavanjem žena do boljitka u lokalnoj zajednici 2“ u kojem je Grad Zagreb partner.
Više o projektu možete vidjeti u Pozivu https://www.tigar-rakitje.hr/projekt-zaposljavanjem-zena-do-boljitka-u-lokalnoj-zajednici