clanak False

INTERREG EUROPE 2014. - 2020. – objava trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga i poziv na nacionalni info dan

01.03.2017.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga u sklopu Programa međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014. – 2020.  otvoren je od 1. ožujka 2017. godine, te pozivamo sve javne i privatne organizacije na dostavu prijava u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Prijava projekta, odnosno Obrazac za prijavu kao i pripadajući dokumenti moraju se dostaviti najkasnije do 30. lipnja 2017. godine prijenosom dokumenata na web stranicu programa.

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014. – 2020. promiče razmjenu iskustava o tematskim ciljevima među partnerima diljem Europske unije s ciljem istraživanja i inovacija, konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, ekonomije s niskom razinom ugljika te okolišne i resursne učinkovitosti.

 U teritorijalnom smislu obuhvaća cijeli teritorij Europske unije, Norvešku i Švicarsku, te je sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj pri čemu je do 2020. godine na raspolaganju 359 milijuna eura. 

U svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na treći poziv na dostavu projektnih prijedloga, Nacionalni info dan će se održati 8. ožujka 2017. godine.

Detaljan raspored predavanja na NAcionalnom info danu i prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći na poveznici.


D
odatne informacije o programu te o pripremi projekta možete naći na http://www.interregeurope.eu/projects/project-development/




 

Vijesti i aktualnosti