clanak False

Gradonačelnikova zahvala građanima nakon proslave 1. svibnja

02.05.2016.
Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

zahvaljujem vam na još jednom lijepom zajedničkom druženju u našem prekrasnom parku Maksimir. Već tradicionalno, Međunarodni praznik rada i Blagdan sv. Josipa Radnika proslavili smo, unatoč kiši, u dobrom štimungu, dostojanstveno, uz glazbu, piće i već poznati prvosvibanjski zagrebački grah.

Zahvaljujem vam drage sugrađanke i sugrađani, posebno vama koje ni  loše vrijeme nije moglo omesti da u Maksimiru nastavimo tradiciju koja, među ostalim,  šalje poruku o važnosti solidarnosti, zaštite radničkih prava i čuvanja dostojanstva svakog čovjeka. Također, zahvaljujem, i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji maksimirske proslave.

I kao što često ponavljam, uvijek je, a pogotovo danas, vrijeme za afirmaciju rada, znanja, kreativnosti i odgovornosti. Moramo  zaboraviti na podjele, udružiti napore i stvoriti pozitivno ozračje za nužne reforme, vodeći pri tome računa o solidarnosti i zaštiti najranjivijih, kako bi teret izlaska iz krize bio pravedno i ravnomjerno raspoređen.

Hvala vam!

 

ARHIVA