clanak False

Gradonačelnici Zagreba i Slavonskog Broda s brođanskim studentima

U ležernoj atmosferi, studenti su gradonačelnicima predstavili brojne aktivnosti svoje Udruge koja će svoj rad, najavili su, u subotu prezentirati i na zagrebačkom Cvjetnom trgu.
27.05.2011.


Gradonačelnici Zagreba i Slavonskog Broda, Milan Bandić i Mirko Duspara, ujedno i predsjednici turističkih zajednica dvaju gradova, pridružili su se sinoć, tradicionalnoj Večeri brodskih studenata koja se održava u sklopu manifestacije Dani Broda u Zagrebu.

U ležernoj atmosferi, studenti su gradonačelnicima predstavili brojne aktivnosti svoje Udruge, koja će se, najavili su, u subotu, zajedno s udrugama iz cijele Hrvatske, predstaviti i na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Bila je to prigoda i za razgovor o mogućnostima proširenja suradnje dvaju gradova koji su dosad, čulo se, surađivali uglavnom na području turizma, odnosno turističkih zajednica. Dobar primjer upravo je manifestacija Dani Broda u Zagrebu koji obuhvaćaju brojne kulturne i zabavne programe koje zagrebačka turistička zajedica svesrdno podupire već više od desetljeća.


Gradske vijesti - 2011.