clanak False

Građevinska zemljišta za invalide Domovinskog rata

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je jutros ugovore o vlasništvu građevinskog zemljišta u naseljima Blato i Brezovica, sedamnaestorici hrvatskih ratnih invalida domovinskog rata...
07.07.2011.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je ugovore o vlasništvu građevinskog zemljišta u naseljima Blato i Brezovica sedamnaestorici hrvatskih ratnih invalida Domovinskog rata koji će tako, uz već dobivene kredite od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, kuće moći sagraditi u relativno kratkom roku.

Kako se čulo, u tijeku su postupci rješavanja imovinsko-pravnih pitanja za dodjelu zemljišta još trinaestorici hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Grada Zagreba, što bi se, najavljeno je, moglo okončati već sljedeće godine.

Zahvalivši na darovanom zemljištu i rješavanju stambenog pitanja, Zoran Šangut jepozvao je gradonačenika sa suradnicima da ih posjete u prigodi proslave postavljanja krova na njihovim domovima.

Osim gradonačelnika Bandića, susretu u gradskoj upravi prisustvovao je pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco ujedno i predsjednik Povjerenstva za ustupanje zemljišta, voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo, pročelnik za zdravstvo i branitelje Zvonimir Šostar i njegova pomoćnica Vesna Helfrih.


Gradske vijesti - 2011.