clanak False

Uskoro spektakl miješanih borilačkih vještina u Areni Zagre

10.09.2019.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima danas je u zgradi Gradske uprave primio Martina Lewandowskog, predsjednika KSW federacije mješovitih borilačkih vještina (MMA).

Na sastanku se govorilo o potpori Grada u provedbi i organizaciji velikog KSW natjecanja što će se održati u studenome u Areni Zagreb.

KSW je najjača europska organizacija MMA-a koja svojom kvalitetom spada u sam vrh tog sporta. U Poljskoj su nedavno na jednome eventu napunili arenu s 59 000 mjesta, što dovoljno govori o zanimanju javnosti za vrhunske priredbe u režiji ove federacije, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić. Dodao je da je Zagreb uvijek bio odličan domaćim velikim sportskim manifestacijama. Veseli nas što nam se pružila prilika surađivati u organizaciji velike priredbe mješovitih borilačkih vještina i nadamo se da će zagrebačka Arena te večeri biti puna.

Ovom prilikom mogu službeno najaviti da je sve spremno za organizaciju velikog MMA eventa u Zagrebu, KWS 51, rekao je Martin Lewandowski te je gradonačelniku i njegovim suradnicima na zahvalio pokroviteljstvu.

Dodao je da će Zagreb zbog suradnje i suorganizacije KSW eventa postati regionalni centar za MMA natjecanja. Sljedeće KSW događanje će se održati 14. rujna u Londonu u na Wembley-u, a tijekom prijenosa organizatori će najaviti događaj i pozvat će sve ljubitelje MMA sporta da dođu na spektakl u Zagreb. 

Gradske vijesti - 2019.