clanak False

Prijem za predstavnike ženskog i muškog akademskog vaterpolo kluba Mladost

29.04.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je u palači Dverce primio predstavnike ženskog i muškog akademskog vaterpolo kluba Mladost, predvođene predsjednicom kluba HAVK Mladost Anom Stojić Deban i kapetanom Ivanom Marcelićem, nakon što su i ženska i muška momčad osvojile Regionalnu vaterpolo ligu.

Čestitavši vaterpolisticama i vaterpolistima najuspješnijeg i najtrofejnijeg kluba u Hrvatskoj na još jednom uspjehu u nizu, gradonačelnik Bandić zaželio im je puno uspjeha na nadolazećem prvenstvu Hrvatske, te naglasio da će Klub i u buduće imati podršku Grada Zagreba.

Osvajanjem regionalne lige u muškoj i ženskoj kategoriji, podigli smo ljestvicu te smo sigurni da će naši rezultati sljedeće godine biti još i bolji, rekla je predsjednica kluba Stojić Deban.

U ime igrača, kapetan Marcelić zahvalio je gradonačelniku i Gradu Zagrebu što su prepoznali njihov trud i rezultate, ali kako je rekao i na podršci u trenucima kada nije bilo lako, kada nisu vidjeli svjetlo na kraju tunela, ali uz njihovu pomoć izašli su na pravi put. Imamo sve preduvjete da nastavimo s dobrim rezultatima i nadamo se da ćemo se u Zagreb vraćati s što više osvojenih trofeja.
 
 
 
 

Gradske vijesti - 2019.