clanak False

Mjesni odbor Kajzerica slavi svoj dan

21.09.2024.
Mjesni odbor Kajzerica danas obilježava svoj dan te je tim povodom mjesni odbor u suradnji s vijećem gradske četvrti Novi Zagreb Zapad organizirao glazbeno kulturnu manifestaciju na prostoru Hipodroma koju je posjetio zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet.

"Kao Gradskoj upravi jako nam je važna suradnja s vijećima Gradskih četvrti i Mjesnih odbora. Ovaj je mjesni odbor napravio pun o dobrih stvari, a posebno bih istaknuo njihovu borbu za javni prostor", rekao je zamjenik Korlaet objasnivši da je novim izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana prihvaćen prijedlog mjesnog odbora da se napravi jedan novi središnji park naselja.

U slopu manifestacije predstavljaju se i udruge koje djeluju na Kajzerici, a ovakvim se druženjima potiče i na druženje i jačanje svijesti o važnosti kulture u lokalnoj zajednici.
Posjetitelji su danas mogli uživati u nastupima dječjeg zbora Bajka, Kajza benda Osnovne škole Kajzerica, nastupu kantautorice Slavice Đulić, zbora umirovljenika Zagreba Nikola Tesla, predstavi Teatra Barakuda, te prezentaciji taekwando kluba Lokomotiva.

Gradske vijesti