clanak False

Miss Supranational Hrvatske Tihana Babij kod gradonačelnika

28.06.2018.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u zgradi Gradske uprave Miss Supranational Hrvatske Tihanu Bibij koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru 7. prosinca u Poljskoj.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, rođena Zagrepčanka s adresom u Beču objasnila je da su u tijeku pripreme za završni izbor i da je cijeli put do titule Miss Supranational Hrvatske bio jedno vrijedno iskustvo koje će joj služiti i u budućim životnim izazovima. Trenutno uči njemački u Beču, a u Zagrebu je na zadnjoj godini Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina.

Tihana je izabrana u Vodicama da predstavlja Hrvatsku u ovom elitnom natjecanju ljepote. Ona je treća Hrvatska predstavnica na izboru za Miss Supranational, nakon Petre Bojić i Eni Šukunde, koje su svojedobno završile u top 20. na završnom izboru. Gradonačelnik i njegovi suradnici su nam pružili podršku, što nam jako puno znači i na čemu smo zahvalni, rekla je suvlasnica licence Miss Supranational za Hrvatsku Sanja Bjedov Popović.  

Gradske vijesti - 2018.