clanak False

Gradonačelnik obišao manifestaciju ''100% Zagorsko'' u Zagrebu

21.09.2024.

Gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević, posjetio je manifestaciju "100 % Zagorsko", koja se ove godine po 15. put održava s ciljem promocije Krapinsko-zagorske županije održava na Europskom trgu. Ova manifestacija slavi bogatu kulturnu baštinu i gastronomsku ponudu Zagorja.

"Hvala organizatorima što su već po 15. put ovu manifestaciju doveli u Zagreb i pozivam Zagrepčanke i Zagrepčane da dođu na Europski trg, obiđu štandove i kupe kvalitetne proizvode zagorskih proizvođača", rekao je gradonačelnik Tomašević. Naglasio je da Zagorje puno pruža Zagrepčanima, kao vikend destinacija, kao turističko središte, ali i kao dobar susjed i suradnik u brojnim projektima između Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

Gradonačelnik Tomašević je u društvu župana Krapinsko zagorske županije Željka Kolara obišao prodajne i izložbene štandove na kojima se izlažu razni poljoprivredni proizvodi, uključujući bučino ulje, med, zimnicu, sireve, rakije, suhomesnate proizvode, voćne sokove i likere. Manifestacija okuplja 41 izlagača, među kojima su tvrtke, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge.
Ovaj dvodnevni događaj posjetiteljima nudi priliku da upoznaju i kupe proizvode iz domaće proizvodnje te podrže tradiciju i kvalitetu Zagorja.

Gradske vijesti