clanak False

6. svibnja krajnji rok za prijavu štete uzrokovane potresom - Prijava štete moguća i bez izvršenog pregleda

28.04.2020.
Gradonačelnik Grada Zagreba donio je 23. ožujka 2020. Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Grada Zagreba. 
 
Dana 25. ožujka 2020. Grad Zagreb objavio je na www.zagreb.hr, javni poziv kojim obavještava fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini nastala šteta da prijave štetu Gradskom povjerenstvu.
 
Obrasci se mogu preuzeti na www.zagreb.hr (online verzija / word verzija) i u pisarnicama Gradske uprave, radnim danom u vremenu od 8,00 do 15,30 sati.
 
Šteta se prijavljuje direktno putem online obrasca na www.zagreb.hr, odnosno slanjem ispunjenog obrasca na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr  ili redovnom poštom na adresu:
 
Gradsko povjerenstvo Grada Zagreba
za procjenu šteta od prirodnih nepogoda
Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb

Krajnji rok za dostavu prijave šteta na imovini je 6. svibnja 2020. godine do ponoći.
 
Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavili štetu, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima zaključno sa 6. svibnja 2020. godine.

Prijavu štete na imovini putem Obrasca PN građani mogu podnijeti i ako nije izvršen pregled građevine nakon potresa.
 
Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800 88 03.
 

Gradske vijesti - 2020.