clanak False

Gradonačelnik dočekao Novu na Trgu

Mnogobrojni Zagrepčani i gosti našega grada dočekali su 2011. na glavnom gradskom trgu gdje se uz Žigu &Bandiste, Đanija Stipaničeva te Stereo MC'S veselilo, pjevalo i plesalo do jutarnjih sati.
01.01.2011.

DOČEK 2011.

Mnogobrojni Zagrepčani i gosti našega grada dočekali su 2011. na glavnom gradskom trgu gdje se uz Žigu &Bandiste, Đanija Stipaničeva te Stereo MC'S veselilo, pjevalo i plesalo do jutarnjih sati. Sretnu i uspješnu Novu godinu Zagrepčanima je, s pozornice, već tradicionalno, prvi poželio gradonačelnik Milan Bandić koji je zatim zajedno s okupljenima uživao u spektakularnom vatrometa nad Trgom bana Jelačića.

Kao i prijašnjih godina, prije samom dočeka, gradonačelnik je posjetio beskućnike u novom prenoćištu u Velikoj Kosnici, obišao Zavod za hitnu medicinu u Heinzelovoj, dežurne vatrogasce u Savskoj kao i sjedište PUZ-a gdje je dežurnim policajcima i njihovom načelniku Buterinu također poželio sve najbolje u novoj godini. Kako se čulo, uoči dočeka sve je proteklo mirno i bez incidenata, a sve službe pripravne su za novogodišnje slavlje, koje sa sobom, uobičajeno, nosi i neželjene posljedice. 

fotografije: zagreb.hr, zagrebancija.com, online.zagreb.hr


Gradske vijesti - 2011.