clanak False

Čestitka Dinamu i zahvala sugrađanima i navijačima

Nakon sinoćnje Dinamove pobjede nad Helsinkijem, pred prepunim tribinama maksimirskog stadiona, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje zahvalu i čestitku slijedećeg sadržaja...

04.08.2011.


Nakon sinoćnje Dinamove pobjede nad Helsinkijem, pred prepunim tribinama maksimirskog stadiona, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje zahvalu i čestitku slijedećeg sadržaja:


Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,
dragi navijači GNK Dinamo,
dragi Dinamovci,

Kao i prije dvadesetak dana u utakmici s Nefčijem, i sinoć je na maksimirskom stadionu bilo lijepo biti gledatelj, Dinamovac, navijač, Zagrepčanin – zbog prekrasnog ambijenta prepunog stadiona, zbog atmosfere koju odavno priželjkujemo, kojoj se veselimo i zbog koje sportski događaj nadilazi samo sportsko značenje i uživanje u igri i potezima tima za koji navijamo.

Da, to je pravi Zagreb, grad šarma, tolerancije, sigurnosti, sportskog duha i energije koju mogu dati samo Zagrepčani.

Zato od srca čestitam nogometašima i treneru Dinama na sigurnoj igri i pobjedi protiv Helsinkija, na prolasku u četvrto pretkolo Lige prvaka a, kao gradonačelnik i kao počasni predsjednik Dinama, zahvaljujem Zagrepčanima i svim navijačima na stvaranju ovog novog ozračja koje daje optimizam i nagovještava još bolja vrermena.
Čestitam također i upravi GNK Dinamo, koja je našla načina da privuče publiku i stvori športski ugođaj kojim se možemo ponositi.


Gradske vijesti - 2011.