clanak False

Zagrebačka cesta do Jablanske puštena u promet

29.08.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jutros je u promet pustio Zagrebačku cestu, na dionici od Zagrebačke avenije do Jablanske ulice, na kojoj su od nedjelje trajali radovi na obnovi kolničke konstrukcije.

U samo 71 sat smo obnovili ovu dionicu Zagrebačke i već smo započeli s drugom fazom radova, na 1 200 metara dugoj dionici od Jablanske do Rudeške. Ta faza će biti gotova prije početka školske godine, u nedjelju 3. kolovoza, najavio je Ante Todorić, voditelj podružnice Zagrebačke ceste te je napomenuo kako su radovi na danas otvorenoj dionici obuhvatili 450 metara kolnika te da je vrijednost izvedenih i planiranih radova na Zagrebačkoj cesti oko 2,3 milijuna kuna.

Gradonačelnik Bandić je iskazao zadovoljstvo što su radovi na većini važnih prometnica u gradu već gotovi te je najavio završetak ostalih radova na cestama do početka školske godine. Preostalo nam je otvoriti Savsku i Vodnikovu do nedjelje i završiti dionicu Zagrebačke, od Ulice Ljubičica do Brestovečke ceste u smjeru Sesveta, a nakon toga krećemo prema rubnome dijelu grada, školama, vrtićima i manjim prometnicama, objasnio je gradonačelnik.

Gradske vijesti - 2017.