clanak False

Proslava 103. rođendana Marije Debelić

25.05.2017.

U veseloj atmosferi i uz živu glazbu, u društvu rodbine i prijatelja te zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Marija Debelić je proslavila 103. rođendan u Domu za starije osobe Maksimir. Baka Marija ima četvero djece, devet unuka, 19 praunuka i četiri prapraunuka.

Danas obilježavamo i slavimo mudrost i dugovječnost. Osim 103. rođendana naše korisnice Marije Debelić, slavimo i rođendane svih naših korisnika rođenih u svibnju, rekla je Jasminka Dlesk Božić, ravnateljica Doma i istaknula kako su se proslavi, i to radno, priključili volonteri akcije Hrvatska volontira. Pomogli su nam spustiti teško pokretne i nepokretne korisnike koji su se željeli pridružiti proslavi.

Svima vama koji u svibnju slavite rođendan na čelu s našom Marijom Debelić, odsrca želim sve najbolje. Pozdravljam i 30 volontera koji su ovdje s nama, sve korisnike Doma i zaposlenike na čelu s našom ravnateljicom, rekao je gradonačelnik Bandić.

Slavljenica je gradonačelniku zahvalila na dolasku te mu je zaželjela puno uspjeha, da sa svojom obitelji bude sretan i da živi puno godina.

Gradske vijesti - 2017.