clanak False

Prometno edukativu akciju "Sigurno u školu s HAK-om" na glavnom zagrebačkom Trgu otvorila zamjenica gradonačelnika Olivera Majić

06.09.2017.
U povodu početka školske godine, Autoklub Siget u suradnji s udruženim autoklubovima i ove godine organizira prometno-edukativnu akciju Sigurno u školu s HAK-om. U provedbu aktivnosti uključeni su Ministarstvo unutarnjih poslova, Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Agencija za odgoj i obrazovanje i Grad Zagreb. Akcija je prvenstveno namijenjena djeci u dobi od pet do osam godina ali i vozačima i svim sudionicima u prometu, a provodi se u svim županijama.
 
Središnju manifestaciju otvorila je na Trgu bana Jelačića zamjenica gradonačelnika Olivera MajićPočetak svake školske godine je pogodan da svi obratimo posebnu pozornost na naše učenike, posebno prvašiće, kako bi oni stekli dodatna znanja i vještine i bili što sigurniji prigodom svojih svakodnevnih dolazaka u školu te odlazaka svojim domovima. Svima nam je u interesu povećanje sigurnosti djece u cestovnom prometu, a razvijanje prometne kulture je istovremeno, i sastavnica nastavnog plana i programa osnovne škole, istaknula je zamjenica Majić poželjevši djeci da se dobro zabave na poligonu i nauče praktične vještine koje će im koristiti u svakodnevnom životu.
 
Apel vozačima i svim sudionicima u prometu te djeci i roditeljima uputili su i izaslanik predsjednice Tomislav Mađar, te predsjednik Autokluba Siget Damir Škaro i predstavnik Hrvatskog autokluba Alan Vojvodić.
 
 
 

Gradske vijesti - 2017.