clanak False

Otvoren bazen i sportska dvorana u Novom Jelkovcu

18.05.2017.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je bazen i sportsku dvoranu u naselju Novi Jelkovec.
Ovako kao danas bio sam sretan 2009. kada smo u jednom danu podijelili 900 stanova obiteljima slabijeg socijalnog statusa u ovom naselju. U 2006. smo projicirali naselje Novi Jelkovec sa 2.014 stanova i svim pratećim sadržajima. Danas je Jelkovec grad u gradu, jedno od najljepših naselja sa svim sadržajima, istaknuo je gradonačelnik.

S bazenom i sportskom dvoranom će se kvaliteta življenja građana još više poboljšati, dodao je gradonačelnik zahvalivši suradnicima na trudu i realizaciji ovog projekta, najavivši da će ulaz u bazen biti besplatan mjesec dana.
 
U objektu površine 6.300 m2 nalazi se veliki bazen, rekreativni bazen i dječji bazen, s pratećim sadržajima smještenim u podrumskog dijelu, a u okviru galerijskog prostora s tribinama nalazi se i ugostiteljski objekt te poslovni prostor.
 
Trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu, prostiru se na 4.600 m2. Dvorana ima tribine kapaciteta 700 mjesta, a dio podrumskog prostora koristit će se i kao dvonamjensko sklonište.

Gradske vijesti - 2017.