clanak False

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren jubilarni 20. po redu sajam "Dani ljepote i fitnessa"

09.03.2018.
U zdravom tijelu, zdrav duh. Tim je riječima gradonačelnik Milan Bandić je na Zagrebačkome velesajmu otvorio jubilarni 20. međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone i fitness centre Dani ljepote & fitnessa, vodeću regionalnu manifestaciju za profesionalce i one koji zainteresirano prate industriju ljepote.​

Grad Zagreb će u ovih nekoliko dana biti domaćin izlagačima iz čak 25 zemalja, a ta nas činjenica postavlja u fokus interesa ne samo velikog broju turista koji dolaze u Zagreb već i poslovnih ljudi koji Zagreb sve češće prepoznaju kao poželjnu destinaciju za poslovne sastanke i sajmove, rekao je gradonačelnik na otvorenju te je dodao kako je ovaj sajam srednjoškolcima strukovnih škola koji se obrazuju za zanimanja iz industrije ljepote idealna prilika da steknu dodatna saznanja te da dobiju uvid u nove svjetske trendove kako bi nakon školovanja uspješno konkurirali na tržištu rada. 

Istaknuo je također, kako Grad Zagreb zahvaljujući svojim zelenim površinama i mnoštvom sportskih sadržaja predstavlja idealan grad za ljubitelje sporta, rekreacije i zdravog života.

Sajam je namijenjen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, tržišnim inovacijama i izvrsna je platforma za beauty, nail dizajn, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

"Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma, koji traje do 11. ožujka, je od svojih početaka poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Tako će ove godine na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora (paviljoni 8, 8a, 9, 11A, 11a i aula između paviljona 11A i 10a) izlaže 315 izlagača  iz Australije, Austrije, Belgije, BiH, Brazila, Bugarske, Danske, Estonije, Francuske, Hrvatske, Italije, Izraela, Japana, Južne Koreje, Madžarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Portugala, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

 

 


Gradske vijesti - 2018.