clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike rukometnih reprezentacija skupine C

14.01.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u gradskoj palači Dverce predstavnike reprezentacija skupine C – Njemačke, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, koje u prvoj fazi Europskog prvenstva u rukometu igraju u zagrebačkoj Areni te predstavnike Hrvatskog rukometnog saveza.
 
Hrvatska je jedina zemlja koja je po drugi put dobila Europsko rukometno prvenstvo, a na tome treba zahvaliti predsjedniku Hrvatskog rukometnog saveza Tomislavu Grahovcu, rekao je gradonačelnik, naglasivši da je važno sudjelovati, a još važnije pobijediti, ali da je ipak najvažnije da utakmice proteknu u sportskoj atmosferi i prijateljstvu kako i doliči sportašima.
 
Gradonačelnik Bandić zaželio je igračima i vodstvima reprezentacija da se u Zagrebu osjećaju ugodno i da se ponovno vrate te da ponesu najbolje uspomene s Europskog prvenstva
 
Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac zahvalio je na primanju i izrazio zadovoljstvo što je Prvenstvo krenulo na najbolji mogući način te što su, po prvi puta, već u prvom krugu sve dvorane popunjene. Napravili smo sve da se utakmice igraju u najboljem mogućem ozračju.

Gradske vijesti - 2018.