clanak False

Gradonačelnik održao sastanak Organizacijskog odbora 15. državnog natjecanja u oranju RH

07.08.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić održao je, kao predsjednik Organizacijskog odbora, sastanak s članovima Organizacijskog odbora 15. državnog natjecanja u oranju Republike Hrvatske, koje će se održati 1. i 2. rujna ove godine u Kupinečkom Kraljevcu.
 
Zamjenik pročelnika Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Luka Čuljak nakon sastanka je naglasio da su članovi Odbora na 1. sastanku gradonačelnika upoznali s dosadašnjim pripremama te da su dogovorene daljnje aktivnosti kako bi natjecanje bilo uspješno održano. Dogovorena je, također, suradnja s Holdingovim podružnicama Zrinjevac, Čistoća i ZET i Turističkom zajednicom grada Zagreba.
 
Na Natjecanju, čiji je domaćin Grad Zagreb, a pokrovitelj gradonačelnik, sudjelovat će ekipe iz 16 županija, a pobjednici će iduće godine na natjecanju u Njemačkoj predstavljati Republiku Hrvatsku, dodao je zamjenik Čuljak uz zahvalu gradonačelniku na podršci bez koje se Natjecanje ne bi moglo održati.
 
Član Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača Siniša Hrgović najavio je oštru borbu timova iz 16 županija budući da natjecatelji imaju veliko iskustvo s prijašnjih četrnaest natjecanja. Nadamo se lijepom vremenu ali Natjecanje će se održati i ako vremenski uvjeti ne budu najbolji.

Gradske vijesti - 2017.