clanak False

Započeli radovi u Ulici Grada Gospića

06.07.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je jutros gradilište na Ulici Grada Gospića, gdje su započeli radovi na sanaciji kolničke konstrukcije u dužini od 1.350 metara, od Slavonske avenije do Ulice Grada Vukovara.

U Zagrebu je već sada 30 posto manje ljudi nego inače, što znači da je manje gužve zbog radova na prometnicama koje obnavljamo. Od početka kolovoza taj broj će biti još manji, rekao je gradonačelnik, napomenuvši da se zbog toga najviše radova i odvija u vrijeme godišnjih odmora. Većina njih bit će gotova do početka školske godine, kad se promet vraća u normalno stanje, dodao je, uz isprike građanima zbog privremenih regulacija prometa diljem grada.

Voditelj podružnice Zagrebačke ceste Ante Todorić je objasnio da se u  Ulici Grada Gospića planira nanijeti dva sloja asfalta na površini od 14.000 m2, ugradit će se 30 slivnika, a svi radovi će se odvijati u jednoj fazi. Napomenuo je da će se križanje s Getaldićevom sanirati tek za vikend, kad je manje prometa, te da će do tada biti u funkciji.

Vrijednost radova na sanaciji Ulice Grada Gospića je tri milijuna kuna, a otvorenje se očekuje 12. srpnja.
 

Gradske vijesti - 2017.