clanak False

Uređenje prometnice u funkciji izgradnje sportske dvorane OŠ Granešina

30.05.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, prisustvovao je otvaranju radova na uređenju prometnice koja je u funkciji izgradnje sportske dvorana Osnovne škole Granešina.

Danas krećemo s uređenjem bypass prometnice kako bi  omogućili izvođenje radova na izgradnji pothodnika između postojeće škole i buduće sportske dvorane, rekao je gradonačelnik podsjećajući prisutne da je Grad prije osam godina, kada je proširio školu,  planirao na sjeveroistočnoj strani od škole otkupiti parcelu i izgraditi dvoranu, no to nije uspio. Preko puta škole našli smo gradsku parcelu od 13 000 kvadrata na kojoj uskoro počinjemo s izgradnjom sportske dvorane i školskog igrališta. Građevinska dozvola je izdana, natječaj je pri kraju i uskoro krećemo s radovima.

Zadovoljstvo zbog početka radova na izgradnji dvorane je iskazala i Nikolina Fabijanić, predstavnica Vijeća roditelja riječima: Dvoranu čekamo od 1987. ,otkada je škola otvorena. Zahvaljujemo Gradu u ime bivših, sadašnjih i budućih učenika i jako se veselimo ovomu projektu!
 

Gradske vijesti - 2017.