clanak False

Susret s predsjednikom Izvršnog odbora Hrvatskog svjetskog kongresa

25.07.2017.
U povodu održavanja V. hrvatskih svjetskih igara i obilježavanja 25. obljetnice Hrvatskog svjetskog kongresa za tri godine, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predsjednika Izvršnog odbora Hrvatskog svjetskog kongresa Vinka Sablju.

Nakon sastanka, predsjednik Kongresa Vinko Sabljo istaknuo je da je zahvalan gradonačelniku Bandiću koji je  prihvatio pokroviteljstvo za V. Hrvatske svjetske igre koje će se održati 2020. godine te im obećao dodijeliti gradski prostor  kako bi mogli funkcionirati i obavljati svoje zadatke. 

Nakon uspješno završenih IV. hrvatskih svjetskih igara, krećemo u pripremu za V. jubilarne, rekao je pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, te nadodao da je gradonačelnik uz pokroviteljstvo prihvatio i da Grad bude nositelj organizacije igara. Budući da Kongres, jedna od najvažnijih organizacija u svijetu nije imala adekvatan prostor, gradonačelnik je pokrenuo proceduru za dodjelu prostora kako bi na dostojanstven način mogli raditi.

Gradske vijesti - 2017.