clanak False

Predstavnici Humanitarne udruge Fra Mladen Hrkać kod gradonačelnika

03.08.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić danas je u Gradskoj upravi primio predstavnike Humanitarne udruge Fra Mladen Hrkać: predsjednika Ivana Soldu i prvu dopredsjednicu Nives Skoko Žanić.

Riječ je o udruzi koja pomaže svim osobama iz Hrvatske i BiH, koji dolaze na liječenje u Zagreb, na način da im pružaju smještaj, prehranu i prijevoz tijekom liječenja.

Ivan Soldo u izjavi nakon sastanka rekao je da su s gradonačelnikom razgovarali o obilježavanju 50. obljetnice prijateljstva između Zagreba i Mainza te utakmici Dinama i Mainza koja bi se u sklopu obilježavanja obljetnice, trebala odigrati početkom listopada. Riječ je o humanitarnoj utakmici čiji bi cjelokupni prihod išao za izgradnju doma Fra Mladen Hrkać, kojeg naša Udruga gradi u Zagrebu.  

Predsjednik je također istaknuo da je Udruga od Grada Zagreba dobila pravo gradnje na zemljištu koje se nalazi na Aveniji Gojka Šuška u Dubravi dodavši kako je u tijeku raspisivanje natječaja za izradu idejnog rješenja, izradu tehničke dokumentacije, ishođenje svih potrebnih dozvola, nakon kojih slijedi gradnja Doma za 220 osoba u 55 smještajnih jedinica. 

Gradske vijesti - 2017.