clanak False

Otvorenje sajma Sport Fest

05.10.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na Zagrebačkome velesajmu otvorio sportski sajam Sport Fest koji će u četiri dana trajanja objediniti strast prema sportu i zdravomu načinu života.
Na toj zabavnoj i atraktivnoj manifestaciji posjetitelji će se moći upoznati i okušati u različitim sportskim aktivnostima. Nadalje, moći će ostvariti popuste kod kupovine te će se moći natjecati i osvojiti dobitak u nagradnim igrama. Izlagačima i sudionicima ovaj sajam otvora mogućnost prezentiranja usluga i proizvoda, direktne prodaje, boljega tržišnog pozicioniranja te ostvarivanje novih kontakata i poslovnih veza.

Srdačno vas pozdravljam, posebno organizatore AB Sport Konzalting i pročelnicu Gradskog ureda za gospodarstvo Mirku Jozić čiji je ured suorganizator ovog događanja. Nijedan posao na svijetu, a posebno u sportu se ne može raditi ako nemate pozitivne strasti i ljubavi. Želim puno uspjeha svima, istaknuo je gradonačelnik.

Sport Fest spaja sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama te predstavlja sve koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom: sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Prema riječima direktora AB Sport Consulting Alana Balena, na sajmu će se predstaviti više od 150 izlagača i 50 sportskih saveza, a posjetitelji će se moći okušati u 50 sportova. Kao sportska nacija zaslužili smo prvi pravi sportski sajam koji ćemo svake godine održavati i bit će na ponos našemu gradu.

Sportaši na najljepši mogući način promoviraju našu državu i iskreno im zahvaljujem na tome, istaknula je direktorica Zagrebačkog Velesajma Dina Tomšić te je dodala kako se važnost ovog projekta očituje ne samo u predstavljanju velikog broja izlagača i sportova već i u promicanju kulture i svijesti o potrebi bavljenja sportom.

Gradske vijesti - 2017.