clanak False

Otvorena novouređena igrališta NK Mladost Buzin

25.10.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, izvođenjem prvog udarca s centra, otvorio je igralište s umjetnom travom NK Mladost Buzin.

Ponosan sam što smo uredili ova igrališta. Početkom ljeta smo otvorili igralište NK Trnje, prekosutra ćemo otvoriti igralište NK Studentski grad, slijedi nam uređenje igrališta NK Hrvatski dragovoljac i NK Pongračevo. Sve to moramo završiti do Božića, rekao je gradonačelnik, zahvalivši na strpljenu djeci, roditeljima i vodstvu Kluba koji su na ovo dugo čekali.

Predsjednik NK Mladost Buzin Mario Ban zahvalio je, u ime djece i roditelja, gradonačelniku zbog obnove kojom su dobili bolje uvjete za rad s djecom dok je predsjednik MO Buzin Marijo Kranjčina istaknuo dobru suradnju Mjesnog odbora, Vijeća gradske četvrti, Grada Zagreba i Gradske skupštine na ovom projektu.
Imamo preko 250 mladih i licenciranih igrača koji treniraju u klubu i ovakvi sadržaji nam daju puno bolje uvjete ne samo u sportskom već i u organizacijskom smislu, dodao je Marijo Kranjčina.

Radovi su obuhvatili izgradnju pomoćnog terena s umjetnom travom (60x31m) sa svim pripadajućim sadržajima te mali kavez s umjetnom travom (13x16m), također s pripadajućim sadržajima.
Izgrađen je i pristupno-servisni put prema terenima te je uređen parking unutar dvorišta Kluba. Postavljena je i nova ograda na istočnoj strani kompleksa.
 
Vrijednost investicije je 3,5 milijuna kuna.
 

Gradske vijesti - 2017.