clanak False

Najavljen tradicionalni maskenbal Lisinski pleše pod maskama

23.01.2018.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je danas, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, konferenciji za novinare na kojoj je najavljen tradicionalni 9. maskenbal pod nazivom Lisinski pleše pod maskama.

Maskenbal, na kojem će u Velikoj dvorani nastupiti najpoznatiji hrvatski komičar Ivan Šarić, održat će se u subotu 3. veljače, a prema riječima ravnatelja Lisinskog Dražena Siriščevića radi se o najvećem karnevalskom spektaklu u Zagrebu. Zahvalivši gradonačelniku Bandiću na potpori, ravnatelj je naglasio da će, osim stand up komedije, posjetitelje čekati noć uz Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band dok se u predvorju Velike dvorane očekuje, također, bogat program. Tamo će nastupiti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionist Catarza i mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.

Birat će se i najbolja maska, a ove godine žiri predvodi poznati zabavljač Jacques Houdek. Nagrade će dobiti najbolja ženska, muška, skupna te najbolja dječja maska. Također, uz bogatu gastronomsku i enološku ponudu, članovi družine Cirkorame zainteresiranima će oslikavati lica i tijela.

Sve uz poruku građanima da se maskiraju i zabavljaju, gradonačelnik Bandić je naglasio da se Zagreb ovom priredbom pridružuje europskim i svjetskim gradovima koji organiziraju vrhunska karnevalska slavlja.

Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb. 

Gradske vijesti - 2018.