clanak False

Gradonačelnik primio predstavnice Ženskog akademskog ragbi kluba Mladost

29.01.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi igračice i vodstvo Ženskog akademskog kluba Mladost nakon osvajanja trećeg mjesta na Snow Rugby turniru u Tarviziju u Italiji, u prvoj polovici siječnja ove godine.
 
S Turnira i Italiji, na kojem je nastupilo 20 muških i osam ženskih momčadi iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Italije, donijeli smo pehar. To je za nas izniman uspjeh jer se Turnir, umjesto na travi igra na snijegu, i zato je puno zahtjevniji, naglasila je voditeljica ekipe Željka Butković, dodavši da je to ujedno bila prilika da pozovu klubove na Otvoreno prvenstvo grada Zagreba.
 
Gradonačelnik Bandić zaželio je igračicama puno uspjeha u budućim natjecanjima te im, umjesto dosadašnje 22.000,00 kuna godišnje, obećao 50.000,00 kuna kako bi mogle imati bolje uvjete za treniranje te mogle sudjelovati na što više međunarodnih natjecanja.
 
Zahvalivši na prijemu i podršci, gošće su gradonačelnika pozvale da otvori 4. otvoreno prvenstvo grada Zagreba koje organizira njihov klub. Prvenstvo se održava u ožujku ove godine, a do sada su sudjelovanje potvrdili klubovi iz Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Slovenije i naravno Hrvatske.

Gradske vijesti - 2018.