clanak False

Gradonačelnik Bandić u posjetu Udruzi Sanus

06.07.2017.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić posjetio je rehabilitacijsko odmorište za djecu Kluba roditelja djece oboljele od malignih bolesti Sanus u Fužinama.

Sretan je čovjek koji u svome srcu ima mjesta za druge ljude. Bogati smo onoliko koliko smo zajedno i koliko smo zdravi, rekao je gradonačelnik obećavši da ce Udruga i dalje imati punu podršku Grada Zagreba pa će, između ostalog, sve dok se ne izgradi Centar za rehabilitaciju djece oboljele od malignih bolesti, djeca po tjedan dana ljeti i zimi provoditi u Domu Crvenog križa na Sljemenu u organizaciji Grada

Hvala za sve godine radosti i veselja, za sve godine podrške našim roditeljima, hvala na tome sto Vam je majka usadila osjećaj za potrebite.... samo je dio zahvala koje su djeca uputila gradonačelniku i njegovim suradnicima. Zahvalu Gradu je uputila predsjednica splitske udruge Božena Anić.

Udruga i ove godine u sklopu programa Rehabilitacija i psihološka podrška djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti i njihovim obiteljima u Fužinama organizira rehabilitacijski ljetni odmor za djecu.

U programu koji traje od 1. do 10. srpnja trenutno sudjeluje 31 dijete, a obuhvaća razne sportske aktivnosti, natjecanja, zabavni program, zajednička druženja, ali i psihološke, likovne i literarne radionice pod nadzorom voditeljice programa, psihologa, liječnika, profesora likovne kulture i volontera.

Gradske vijesti - 2017.