clanak False

Do 26. svibnja, svaki dan od 10,00 do 17,00 sati, na Trgu Nikole Šubića Zrinskog održava se Tjedan udruga

24.05.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je na Trgu Nikole Šubića Zrinskog manifestaciju Tjedan udruga koja se, već 17. godinu za redom, održava u organizaciji Grada Zagreba. Do 26. svibnja, svaki dan od 10,00 do 17,00 sati, svoj rad, područje djelovanja, ciljeve i uspjehe, građanima će na Zrinjevcu prezentirati preko 130 udruga.
 
Gradonačelnik Bandić zahvalio je predstavnicima udruga na dugogodišnjoj dobroj suradnji s Gradom te na njihovom radu i trudu koji, kako je istaknuo, iziskuje toplu dušu i veliko srce jer samo ako to imate možete pomagati ljudima u nevolji, onima kojima je pomoć potrebna. Za raditi taj posao morate imati puno ljubavi i suosjećanja.
 
Grad Zagreb je uspostavio izvrsnu suradnju i partnerski odnos s udrugama koje djeluju na području grada, što je rezultiralo nizom zajedničkih akcija i manifestacija koje se održavaju s ciljem unapređenja kvalitete života građana.

Tako će na Tjednu udruga svoje programe predstaviti udruge iz područja socijalnog i humanitarnog značenja, promicanja zdravlja, branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, civilnih invalida rata, promicanja ljudskih prava, mladih, područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva, zaštite potrošača, zaštite okoliša i održivog razvoja, održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena, područja europskih integracija i fondova Europske unije.
 
 
 

Gradske vijesti - 2017.